End reset 20/3 2020

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Endreset 20/3 2020

Elytras och shulkers är något som präglar serverns ekonomi varje dag. Priserna går upp och ner för varje dag som går. En worldborder är satt i end sedan lång tid tillbaka, den är där för att främst motverka server lagg vid rendering av nya chunks. Den används också för att ha en rörlig ekonomi på servern. Senaste end reseten skedde i starten av kapitel två (för cirka 21 veckor sedan). Nu har vi beslutat att hålla en ny reset.

Var när och hur fungerar denna reset? Reset kommer ske 20:00 på fredagen (20/3). Vi rekommenderar er att inte vara i end tills reseten är gjord, då ni kan fastna i blocks och tappa era saker. Hela världen resetas inte, mitten ön och cirka 500 blocks ut från den kommer sparas. Detta betyder att ingen ny drake kommer spawnas in- samt att alla enderman farmer kommer behållas. För att göra jakten på elytras mer rättvis kommer elytra flygning vara avstängt (I The End) de första 12 timmarna. Du kommer kunna flyga som vanligt i den vanliga världen.

Observationer
* Var inte i end innan reseten, finns en risk att du fastnar i blocks och dör

* Elytra flygning av de första 12 timmarna, för att ge alla spelare en chans att hitta elytror. Försök inte med att hoppa ut i void, tack.

* Vi kommer inte kunna garantera ett laggfritt Agonia den första timmen, då nya chunks kommer laddas in. Ha med dig enderpearls ifall det skulle bli något block lagg.

* I förebyggande syfte kommer KeepInventory vara på den första timmen, så inte någon tappar sina saker p.g.a blocklagg, försöker flyga med elytra över void, mm.

”Detta är en traditionell tävling, priserna på elytras kommer garanterat gå uppåt med tiden. Vi kommer inte heller kunna bekräfta någon framtidsreset.”
Skriver Halvnaken inför endreseten