För föräldrar

Information för föräldrar

Agonia SMP är en svensk minecraft server som är gratis att spela på, så länge man inte har begått regelbrott som resulterat i en bannlysning. Vi är en hobbyverksamhet och bedriver vår minecraft server helt frivilligt på egen fritid. Vi är inte ägarna av spelet minecraft. Syftet med vår affär är inte att gå med vinst, vi behöver dock stöttning ekonomiskt för att fortsätta bedriva minecraft servern, då det kostar oss tusentals kronor om året för att betala hyran för vår server dator som ligger i en serverhall hos ett företag. Ledningen består av ett gäng ungdomar/vuxna i blandade åldrar, huvudansvarig/ägaren heter Daniel och är 21 år gammal. Tillsammans har vi ett stort intresse för spelet och gemenskapen här i sverige.

 

FAQ

Mitt barn har köpt/donerat från butiken utan tillåtelse?
Vi kommer återbetala pengarna så snabbt som möjligt. Skicka iväg ett mail till support@agoniamc.eu | Skriv gärna kontaktuppgifter till dig- samt uppgifter som kan vara nyttiga för oss, för att kunna koppla till vilket/vilka köp som ska återbetalas och för att verifiera att du är barnets vårdnadshavare. I samband med återbetalning, stänger vi alltid av minecraft kontot permanent från vår butik- samt server för att undvika ytterligare situationer.

 

Vad är viktigt för mig att veta innan jag godkänner en betalning?
Det är viktigt att både du och barnet går igenom våra regler som gäller för alla användare inne på servern. Bryter man mot våra regler, har vi rätten att ge ut avstängning från servern. Det är också viktigt att du går igenom våra “terms and conditions” som gäller vid köp, dessa hittar du i vår butik när du ska betala.

 

Vad innebär det att köpa saker från er butik?
Att köpa saker / donera innebär att ni hjälper oss att betala kostnader för att bedriva servern. Vi hyr en serverdator från ett företag som kostar tusentals kronor per år, vi tar inte ut någon form av lön. Vi gör detta för att det är kul att organisera och bedriva en gemenskap. Näst intill allt vi har i butiken är helt kosmetiskt. Det vill säga: Unika “coola” färger eller symboler som sticker ut från mängden visar att minecraft kontot har hjälpt till att stötta oss ekonomiskt.

Vi har också något som kallas “Andra chans”, vilket inte är kosmetiskt. Det är en summa på 75kr / eller 125kr (beroende på om det är första eller andra gången det köps). Det används för att köpa sig tillbaka in på servern om man har blivit bannlyst för att ha brutit mot våra server regler vid flertal tillfällen. En andra chans går att få gratis, om man inte har betalat sig in, inom ett år.

 

Jag förstår inte riktigt?
Vi är väl medvetna att vissa saker är förvirrande för er, då vi själva har haft dessa stunder med våra egna föräldrar. Tveka inte med att slänga iväg ett mail till support@agoniamc.eu om ni har några frågor. Vi svarar oftast inom 48 timmar.

Lämna ett svar