V49 på Agonia SMP

V49 på Agonia SMP

Då har vi kommit till veckans slut. Som ni märkt i titeln är det v49 som vi nu ska sammanfatta på Agonia SMP!

Under lördagen hade Norra Republiken en PvP turnering i stadens arena. Det var väldigt många som tyckte att det var roligt! Mycket feedback kom under eventet och staden meddelar att de ska ta till sig det inför nästa event!

St. Josefs kloster av FatherDuck_ i TeknikTown syns nu på live-kartan. Detta är ju väldigt bra för er som vill hitta dit!
https://karta.agoniamc.eu/?worldname=world&mapname=surface&zoom=8&x=13353&y=64&z=4097

Flera buggar har också blivit fixade under helgen samt är servern nu på 1.16.4!

I Verdesa firades andra advent med att andra ljuset tändes på adventsstaken vid portalen! walter_19 läste även en dikt på sin youtube kanal i samband med det.

Under måndagen lade vi upp när ni spelare sjunger ”All I Want for Christmas Is You” tillsammans på vår Youtube kanal! Zlice blev även ny media samarbetspartner !

Recap videon för November laddades också upp på youtube kanalen och denna gången blev det Chringlan som hostar! Se videon här:

Under natten mellan lördag och söndag avgick Swedome från staff och han skriver såhär:

”Hej alla shommar på Agonia! Det är efter mycket omtanke som jag kommer med detta meddelande vilket troligtvis kommer göra åtminstone ngn av er ledsna… Jag har valt att lämna staff det är ett beslut som jag har kommit fram till själv efter att ha tänkt på de under en lång tid. Jag tänker inte slösa er tid med en lång förklaring varför men kortsagt så har jag inte den tiden jag skulle önska att ja hade till att spela på Agonia. Det är inget lätt beslut men det är enligt mig det rätta beslutet. Jag har alltid kämpat både utanför och inom staff för att få en mer rättvis och bättre server för spelarna. Det har varit jobbigt ibland men alltid kul som fan! Men all good things must come to an end och för mig är det slutet här… Men först vill jag tacka lite personer, speciellt alla @Ledare för hur de har gjort min vistelse på Agonia till något jag sent kommer glömma! @Halvnaken För att han alltid har haft de största ambitionerna av oss alla, han var även villig att ge mig en chans inom staff vilket ger hnm en speciell plats i mitt hjärta @Overlord44 För att hur han har varit som en mentor för mig, vare sig de kommer till hur man dömer brott, bannar spelare, gör tickets eller hjälp med nationella proven så har han alltid funnits där för en vilket är väldigt speciellt 😉 @Shommen För att alltid vara en av de goaste personerna som finns på servern, driven som fan och garanterat nästa Bill Gates! @hevol För hur han är helt sjuk när de kommer till att satsa för servern, en mer dedikerad person är fan svår att hitta. Riktig kung om ja får säga de själv Jag har självklart måååånga fler att tacka och jag kan omöjligt göra det i ett meddelande, helst hade jag velat tacka alla på servern för de är ändå ni som gjort min vistelse här så fantastisk! Ni kommer självklart fortfarande se mig på servern ofta, I ain’t going anywhere 😉 Ni är alla riktiga legender!!!!! Iaf ha de gött haaaaaaj!”

Detta är vi såklart väldigt ledsna över men vi önskar han all lycka i framtiden!

Sist, men inte minst blev IcyOx och lulebulle intagna som hjälpare, Emynoz som officiell systemtekniker och 2qz blev befordrad från hjälpare till senior-hjälpare!

Tack för vecka 49 på Agonia SMP!

Lämna ett svar