Ett meddelande från Team Agonia

  • Inläggsförfattare:

Arbetet med servern fortsätter och vi är glada att kunna bekräfta att krash-buggen blev fixad idag, vi anser nu att 1.17 är helt stabilt på servern. Utöver detta kan vi bekräfta att kartan också är tillbaka på servern! Men låt oss skriva om något annat idag, sommaren. Vi har mycket som står framför oss & vi är redo att dela med oss utav mycket kring detta.

Sommaruppdateringen, nästa huvudstad och Kapitel V

En ny huvudstad på servern, innebär ett nytt kapitel i agoniansk historia. Den årliga sommaruppdateringen kommer i år slås ihop med denna händelse, detta kommer bli en stor serveruppdatering. Den 20 Juni hölls det traditionella AU-mötet där vi fattade preliminära beslut. Ledningen, tillsammans med resten av hjälparna har idag fattat det sista beslutet.

  • Tema: Fantasy (olika distrikt kommer kunna ha olika teman)
  • Plats: (Hemligstämplat)
  • Namn: Norenia

Vi valde att välja bort ”Trash-city” och ”SIMP” som namn, då vi ansåg att detta var oseriösa förslag, som skulle kunnat skada serverns seriösare image, då huvudstaden trots allt är en större grej vi gör tillsammans på servern.

När kommer nästa huvudstad till servern?
Detta står ännu oklart, däremot kommer det röra sig inom tre veckor. Staff blickar just nu in på hur vi ska organisera staden och hur valsystemet ska se ut. Vi kommer också samarbeta med utvalda spelare, för att få en så bra inblick inför släppet som möjligt. Vi kommer också seöver de sämre bitarna som begicks under Verdesas tid.

Innan vi går vidare vill vi också tillägga vad nytt kapitel innebär:
Ett nytt kapitel innebär inte någon map reset, endast en flytt av huvudstad & fräscha funktioner. Du kommer fortfarande kunna bo kvar i Verdesa, om du vill. Efter Montans mandatperiod är över, kommer styret hamna hos staff.

 

Rättssystemets reform 

Högsta Domstolen har tillsammans med serverägaren beslutat om en ny reform kring rättssystemet. Reformen kommer skrivas ut inom de kommande dagarna. Anledningen bakom reformen, är att rättssystemet måste uppdateras för den spelarbas agonia har idag. Systemet kommer bli mer simpelt, både för staff och spelare. Håll er uppdaterade i Agonias discord för uppdateringar kring detta.

 

Meetup i Göteborg

Utifrån rådande restriktioner, kommer Agonia kunna hålla sin årliga meetup i Göteborg. Meetupen kommer ske 9:e Juli, 16:00 vid Pressbyrån, Heden. Alla som vill är välkomna att svänga förbi och säga hej. Vi planeras att träffas i max två timmar, ta gärna med en liten slant så köper vi glass och kanske lite käk (annars svänger du bara förbi och säger hej!) Sen så utlovas gott snack! Större delar av Ledningen, hjälparna och flertal agonianer kommer finnas på plats.

Ifall du har frågor eller har planer på att dyka upp vid meetupen, hör av dig till Halvnaken på discord, så får du en temporär GBG 2021 roll på discorden, som ger dig tillgång till en textkanal där vi skriver lite nödvändiga uppdateringar om meetupen!