Hej allesammans! Idag kommer en liten uppdatering på vad ni har att förvänta er kommande månader på servern. Vi refererar till vårt inlägg inför 2022 och ger er en uppdatering på vad som händer bakom kulisserna. Inlägg inför 2022:

Utvärderingar

Klara:
– End reset har genomförts

– Kasinolicenser & stadssymboler har genomförts

– KHH har genomförts. Arbetet fortsätter med att få igång fler kurser.

Pågång:
– Agonia Anarki är under utveckling och vi har en ETA på release April-Maj. xFun kommer även flyttas till Agonia Anarki.

– Temaveckor är pågång:
Vi hade som plan att först börja med Squid Game i början av 2022. Vi måste tyvärr meddela att detta blir uppskjuten fram tills sommaren. Alla byggnader är klara och vi vill rikta ett stort tack till Noellaa, Drickey, Starnoid, Shommen och Wjau som varit med att byggt upp det. De tekniska bitarna är lite mer komplicerade och därmed kan vi inte lägga för mycket energi på just det för tillfället. Squidgame ska hållas, men vi måste jobba ett steg i taget med det tekniska. Enligt planering hålls eventet under sommaren. Däremot tar vi tillfället i akt och drar igång med en annan temavecka, som kommer annonseras inom kort. Stay tuned!

– En domstol under Högsta domstolen är pågång:
Hovsrätten är under konstruktion. Förvänta er att den dyker upp nu i kommande månad.
Vårt fokus ligger på att få igång domstolssystemet så vi spelare har något att följa live. Vi ser verkligen hovsrätten, tillsammans med KHH som en lysande möjlighet.

Inte börjat ännu:

– Underground distrikt, Agony

Ändringar i staff

Efter att vår ledare Wolfeiii lämnade förra gången har ledningen börjat kolla in på lösningar. För oss är detta självfallet en stor förlust, men servern måste fortsätta rulla. Vi har fortfarande en väldigt god relation till Wolfeiii och det är inget ont mellan oss. Vi respekterar hans beslut.

Utöver att Wolfeiii lämnat, har även OldFitch och Spruunk försvunnit från Team Agonia. Ledningen kommer träffas på tisdag för att seöver nya staffs och eventuella faddrar.

För att glädja alla, har den legendariska Shommen tagit ett beslut att hoppa in i Team Agonia igen, för att täcka upp för laget. Han gör ett inhopp på två veckor, men tiden kan även förlängas. Vi önskar honom ett varmt välkommen tillbaka!

Enkät

Ledningen kommer inom snar framtid, skicka ut en enkät. Håll utkik i discord. Enkäten kommer handla om hur ni vill att vi ska fördela våra uppdateringar och hålla vårt fokus inför framtiden.

Vi har stora planer inför SMP:n, events, anarki & annat smått och gott som vi vill dela med oss utav inför sommaren!

 

På återseende!

– Team Agonia