Integritetspolicy för Agonia SMP Minecraft Server

Senast uppdaterad: 2023-10-24

Välkommen till Agonia SMP Minecraft Server! Vi är dedikerade till att säkerställa att din upplevelse på vår server är så smidig och professionell som möjligt. För att göra detta kan vi behöva samla in viss information från dig när du ansöker om att gå med i vår server. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din information. Genom att ansöka om att gå med på Agonia SMP-servern godkänner du villkoren i denna policy.

Information vi samlar in:

  1. E-postadress: Vi samlar in din e-postadress för att kunna kontakta dig och hålla dig informerad om din ansökningsstatus och serverrelaterade meddelanden.
  2. Discordnamn: Ditt Discordnamn används för att identifiera dig på vår Discord-server och för att underlätta kommunikationen med dig.
  3. Minecraft användarnamn: Ditt Minecraft användarnamn är nödvändigt för att bevilja dig åtkomst till servern.
  4. Anledning till ansökan: Informationen om varför du vill gå med i servern används för att bedöma din ansökan.

Hur vi skyddar din information:

Vi tar din integritet på stort allvar och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din information är skyddad. Endast behöriga personer inom Agonia SMP-teamet har åtkomst till din information. Din information sparas på GDPR-säkra plattformar, inklusive Discord och Google, för att garantera högsta möjliga datasäkerhet.

Ändringar eller borttagning av information:

Om du vill se, ändra eller ta bort den information som vi har samlat in, vänligen kontakta vår support via e-post på [support@agoniamc.eu] från den e-postadress du angav vid din ansökan. Detta krävs för att säkerställa din identitet. Vi kommer att göra rimliga ansträngningar för att behandla din begäran så snabbt som möjligt. Informationen sparas annars så länge verksamheten är aktiv.

Onödig information:

Vi samlar inte in eller behöver information om ditt riktiga namn, ålder, adress eller annan personlig information som inte är relevant för din ansökan. Om du har tillhandahållit sådan information, vänligen kontakta vår support så kommer vi att ta bort den sparade datan.

Denna integritetspolicy gäller endast information som samlas in i samband med ansökningsprocessen för Agonia SMP Minecraft Server och omfattar inte andra webbplatser eller tjänster som du kan besöka via länkar från vår server.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras här. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar vår integritetspolicy för att hålla dig informerad om eventuella uppdateringar.

Om du har frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via mail på [support@agoniamc.eu].

Tack för att du ansöker om att gå med i Agonia SMP Minecraft Server!

Agonia SMP

support@agoniamc.eu