Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Temaveckan är nu slut.

Serverns andra temavecka anländer till servern. Piratveckan är här med flera unika upplevelser. Allt ifrån att bygga piratbåt inne på SMPn, till att kriga med den på eventservern i veckans slut. Även exklusiva nya fordon ”Rafts” – som endast går att få under denna vecka- samt mystiska skatter som dykt upp inne i världen!

Veckan innehåller

Rafts

Ett nytt typ av fordon som endast går att köpa under denna vecka. Fordonet försvinner därefter, men kommer gå att köpa/sälja mellan spelare.
Fordonen säljs vid: X:-636 Z: 16063

Main event

Ett main event uppdelat i två kategorier, men som samspelar. Bygg en båt i tema pirat med chans till vinst för snyggast båt. Delta sedan i ett krig med din båt vid veckans slut. För mer info om main eventet, tryck här.

Skattjakt

Under veckans gång kan kosmetiska skatter annonseras på vår twitter. Skatter annonseras vid slumpmässiga tillfällen och innehåller allt från unika färgade nametags till elytror från bannade spelare.

Skintävling

Gör om ditt vanliga Minecraft skin till en piratversion. Skicka sedan före/efter bild till 2qz på discord (Simpan#5201) för att delta i vår skintävling. Vinnaren får vår limited-time färg "Pirataqua" inlagd till sitt konto.

Det finns även en limited-time färg ute i vår affär, med namn ”Pirataqua”.

Som vanligt när det gäller köp från oss, allt vi erbjuder är 100% kosmetiskt, ingen pay2win. Pengarna går tillbaka till att bedriva servern. Vi har det bra ekonomiskt och det är alltid helt valfritt att köpa saker.

Trailer

Vi vill passa på att säga tack för att du spelar på Agonia SMP. Vi har fler saker i kikaren inför resterande månader av 2022. Stay tuned!

– Team Agonia