Vi i staffteamet jobbar hårt med att se till att servern är en säker plats för alla. Här så kan du lära känna oss med lite kort information.

Halvnaken - Ägare

Hej!

 Mitt namn är Daniel och jag har spelat minecraft sedan 2012, då jag snällt bad min pappa köpa spelet. 2013 när jag var 13, fick jag en dröm, att skapa en stor server där många skulle spela, så då skapade jag min första minecraft server. Nu i efterhand, kanske jag kan påstå att drömmen kom i uppfyllelse. Utöver det med servern, spelar jag fotboll och jobbar på mitt riktiga jobb. Gillar även att fiska, hänga med vänner och kolla på film! 

MelvinG - Ledare

Tjena tjena!

 En stolt Göteborgare vid namn Melvin här. Jag började spela Minecraft redan 2011 under beta och var då endast 6 år gammal. Sedan dess använder jag fortfarande samma skin och nickname. Under min minecraftresa, har jag spelat på många servrar och även varit med och drivit lite mindre servrar. Jag är dock väldigt glad att jag började på Agonia, då Agonia har en helt annan typ av gemenskap och uppsättning. Förutom Minecraft, pluggar jag just nu till bagare på gymnasiet, men har även ett stort intresse för ekonomi och samhälle. På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner eller bara att njuta av solen en varm sommardag med musik i lurarna.

Skojare - Ledare

Tjabba labba!

 Jag heter Elias. Jag har spelat minecraft sedan 2010-2012. Jag kommer inte riktigt ihåg. Jag är väldigt intresserad i teknik. På fritiden håller jag på min 3D-Printer där jag brukar printa Warhammer 40k figurer, flygplansmodeller och annat.

På Agonia så är jag främst en Ledare men jag är även Högsta Kommissionär i Valkommissionen där jag sköter alla val så dem blir demokratiska och rättvisa. Annars så bygger jag på min ö, Svampholm. Om ni har frågor om servern eller om Valkommissionen så är det bara att fråga mig.

Friidaaa - Ledare

Hejhej! 

 Det är jag som är Frida och jag är just nu 20 år gammal! Jag skulle säga att jag är väldigt aktiv på agonia så jag är nästan alltid tillgänglig till att hjälpa till med olika saker. Jag är även just nu chef i Plotmyndigheten där jag också gör ett aktivt arbete. På servern så brukar jag rensa plotter, göra staffarbete, hoppa runt en hel del i huvudstaden och bygga på min och mina vänners stad!  utöver Agonia och datavärlden så går jag i skolan och jag gillar också att sova och umgås med kompisar och min katt Max! 

 Tveka inte att kontakta mig om ni behöver hjälp med något! Hälsningar Frida!! 😀

_Nesh - SeniorHjälpare

Hej!

 Mitt ingame namn är Nesh. Jag skaffade minecraft, på dator, när jag var 10 år, 2019. Men har spelat minecraft långt innan dess också. Jag har spelat på Agonia sedan Januari 2021. På Agonia gör jag allt från att snacka med spelare till att hålla på med olika projekt!. Utöver detta så går jag i skolan. Jag gillar även vinter och filmer & serier såklart!

ItIsVooDoo - Hjälpare

Hejsan,

mitt namn är Jasmine och jag är 16 år gammal. Jag har spelat minecraft i ca 5 år nu, har inte spelat jätte länge men lärde mig jätte snabbt och vet de mesta inom spelet. Förutom att spela minecraft om dagarna umgås jag mest med familjen, har inte direkt någon aktivitet ja gör men vill nog skaffa en i framtiden. Jag är ganska blyg av mig men försöker göra så gott ja kan för att bli bättre med det. Jag älskar att skaffa nya vänner och prata med folk, jag älskar också att hjälpa folk med saker de kan behöva hjälp med, även om jag inte kan hjälpa med det försöker jag så gott jag kan.

Chringlan - Hjälpare

Hej,
Mitt namn är Chringlan. Jag har spelat på Agonia sen starten 2018. Jag har även skapat serverns största företag och nu har jag fått chansen efter 5 år att bevisa att jag även duger som staff. Om ni behöver hjälp så finner ni mig inne på servern (jag är aktiv, jag lovar) mvh Chringlan 😀

_Mannerheim - Hjälpare

Hej.

Mitt namn är Mannerheim, jag tog mina första steg in på Agonia SMP under våren 2023. Jag är ingen byggare/designer, utan trivs bäst nere på Deepslate-nivå med min Pickaxe som hängt med ända sedan jag började på servern. Jobbar med IT under vardagarna och spelar på kvällarna, har diverse andra intressen utöver gaming som resa och utforska nya platser (helst i Finland/Helsingfors som är favoriter), läsning, militärhistoria, serier/film osv.

MrTruthh - Juniorhjälpare

Tjenare!
Namnet är Elias men kalla mig Truth är 17år studerar Industri Automation på heltid och spelat på Agonia sedan 2020.
Jag har är för tillfället Junior helper och Kommissionär i VK. Innan jag tog en break från Agonia så var jag Högsta talman och även lärare i KHH.
Om jag inte kollar på dina mining metoder så bygger jag på mitt industriområde.