Vi i staffteamet jobbar hårt med att se till att servern är en säker plats för alla. Här så kan du lära känna oss med lite kort information.

Halvnaken - Ägare

Hej!

 Mitt namn är Daniel och jag har spelat minecraft sedan 2012, då jag snällt bad min pappa köpa spelet. 2013 när jag var 13, fick jag en dröm, att skapa en stor server där många skulle spela, så då skapade jag min första minecraft server. Nu i efterhand, kanske jag kan påstå att drömmen kom i uppfyllelse. Utöver det med servern, spelar jag fotboll och jobbar på mitt riktiga jobb. Gillar även att fiska, hänga med vänner och kolla på film! 

MelvinG - Ledare

Tjena tjena!

 En stolt Göteborgare vid namn Melvin här. Jag började spela Minecraft redan 2011 under beta och var då endast 6 år gammal. Sedan dess använder jag fortfarande samma skin och nickname. Under min minecraftresa, har jag spelat på många servrar och även varit med och drivit lite mindre servrar. Jag är dock väldigt glad att jag började på Agonia, då Agonia har en helt annan typ av gemenskap och uppsättning. Förutom Minecraft, pluggar jag just nu till bagare på gymnasiet, men har även ett stort intresse för ekonomi och samhälle. På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner eller bara att njuta av solen en varm sommardag med musik i lurarna.

Skojare - Ledare

Tjabba labba!

 Jag heter Elias. Jag har spelat minecraft sedan 2010-2012. Jag kommer inte riktigt ihåg. Jag är väldigt intresserad i teknik och jag har alltid det intresset. På fritiden håller jag på min 3D-Printer där jag brukar printa Warhammer 40k figurer, flygplansmodeller och annat.

På Agonia så är jag främst en Seniorhjälpare men jag är även Högsta Kommissionär i Valkommissionen där jag sköter alla val så dem blir demokratiska och rättvisa. Annars så bygger jag på min ö, Svampholm. Om ni har frågor om servern eller om Valkommissionen så är det bara att fråga mig.

Friidaaa - Seniorhjälpare

Hejhej! 

 Det är jag som är Frida och jag är just nu 20 år gammal! Jag är Senior Hjälpare här på Agonia SMP och jag blev staff första gången Juli 2021, avgick sedan Januari 2022 och kom sedan tillbaka igen November 2022. Jag skulle säga att jag är väldigt aktiv på Agonia så jag är nästan alltid tillgänglig till att hjälpa till med olika saker. Jag är även just nu chef i Plotmyndigheten där jag också gör ett aktivt arbete. På servern så brukar jag rensa plotter, göra staffarbete, hoppa runt en hel del i huvudstaden och bygga på min och mina vänners stad!  utöver Agonia och datavärlden så går jag i skolan och jag gillar också att sova och umgås med kompisar och min katt Max! 

 Tveka inte att kontakta mig om ni behöver hjälp med något! Hälsningar Frida!! 😀

_Nesh - Hjälpare

Hej!

 Mitt ingame namn är Nesh. Jag skaffade minecraft, på dator, när jag var 10 år, 2019. Men har spelat minecraft långt innan dess också. Jag har spelat på Agonia sedan Januari 2021. På Agonia gör jag allt från att snacka med spelare till att hålla på med olika projekt!. Utöver detta så går jag i skolan. Jag gillar även vinter och filmer & serier såklart!

UhlmanN - Hjälpare

Tjena!

Mitt namn är Pär eller Pelle som många även kallar mig. Men för er är jag känd som Uh1manN som faktiskt även är mitt efternamn [Utan alla roliga tecken ;)] Jag började spela Minecraft för första gången 2012 när spelet kom ut på Xbox 360. Innan dess hade jag ockuperat mig på min brors dator som på den tiden spelade mycket CS (Counter-Strike) Vilket gjorde att jag också gjorde det. Några år därefter så fick jag min brors dator och jag gick över från att spela mycket på konsol till att börja spela mycket på min dator istället. Såklart så kunde jag ju inte släppa en av mina favorit spel, Minecraft. Så jag klippte gräsmattan under sommaren för min morbror så jag äntligen kunde köpa det på datorn. 2019 så satt jag och streamade på en minecraft-server när en person kom in och frågade mig ”Har du hört om Agonia! Om du är sugen så kan du söka dit redan nu”. Jag tänkte ”Varför inte” och sökte dit samma dag och här är jag än idag. Utöver servern så jobbar jag ganska mycket, tar hand om min familj och umgås med vänner. Gillar även att spela instrument och producera musik.

ItIsVooDoo - Juniorhjälpare

Hejsan,

mitt namn är Jasmine och jag är 16 år gammal. Jag har spelat minecraft i ca 5 år nu, har inte spelat jätte länge men lärde mig jätte snabbt och vet de mesta inom spelet. Förutom att spela minecraft om dagarna umgås jag mest med familjen, har inte direkt någon aktivitet ja gör men vill nog skaffa en i framtiden. Jag är ganska blyg av mig men försöker göra så gott ja kan för att bli bättre med det. Jag älskar att skaffa nya vänner och prata med folk, jag älskar också att hjälpa folk med saker de kan behöva hjälp med, även om jag inte kan hjälpa med det försöker jag så gott jag kan.

Chringlan - Juniorhjälpare

Hej,
Mitt namn är Chringlan. Jag har spelat på Agonia sen starten 2018. Jag har även skapat serverns största företag och nu har jag fått chansen efter 5 år att bevisa att jag även duger som staff. Om ni behöver hjälp så finner ni mig inne på servern (jag är aktiv, jag lovar) mvh Chringlan 😀

1Willzull - Juniorhjälpare

Tja!

Mitt namn är William, även känd som Will eller 1WillZull på Agonia SMP. Jag har spelat på servern i cirka ett och ett halvt år och har fortfarande mycket kvar att lära på servern, ändå har jag fått förtroende för att vara Staff^^. Skriv gärna till mig om du vill beställa någon husdesign! Jag är mycket bättre än Drickey när det gäller design ;).

Blixtenhell - Juniorhjälpare

Hej hej!

Jag heter Matilda och är 20 år. Började spela Minecraft redan när jag var liten men tog en lång ”paus” från spelet,
men fann intresset för spelet igen under våren av 2019. Jag tog mig in på Agonias server i augusti 2019,
och sedan dess har jag fått många nya fina vänner och även utvecklat mitt byggande. Utanför agonia så burkar jag måla, vara med vänner och så studerar jag för tillfället till byggnadsingenjör.