Temavecka: "Krigsveckan"

Serverns första temavecka är ute nu – Krigsveckan anländer till servern. En vecka fylld med unika limited-time föremål och events!

Fordon

Fordon anländer till servern och är endast köpbara för diamantblock denna vecka. Fordonen är kvar efter denna vecka och kommer gå att säljas mellan privatpersoner. Utforska världen med flygplan, helikoptrar, traktorer & ubåtar.

Mainevent "Kriget"

onsdagen tas en backup av vanliga världen. På lördagen blir det ett krigs-event i form av en battle royale med sakerna du har på SMPn. 5 personer i varje lag, likt UHC men att du genererar liv.

Skintävling

Delta i en skintävling som avslutas på söndagen. Gör om ditt vanliga skin till ett krigs-skin. Skicka bild före/efter till 1Seve#4804 på discord för att delta. Vinnaren i tävlingen får vår nya limited-time färg.

Limited-time färg

En ny limited-time färg har lagts in och är endast köpbar denna vecka. Färgen heter "Kamouflage" och är en gradient färg. Som vanligt är det helt valfritt att donera och allt vi erbjuder är 100% kosmetiskt. Alltså ingen pay2win.

FAQ - Krigsveckan

Vart köper jag fordon?
I staden ”Novas” utkant. En ikon finns utplacerad på vår karta.

Kommer min enderkista vara sparad till krigseventet?
Svar nej, därför behöver du lägga ut items i en kista och spara koordinater – då alla spelare kommer bli utkastade till random koordinater i början av spelet.

Intervju med serverägaren inför "Krigsveckan"

Teaser trailer inför "Krigsveckan"

Temaveckan upphör

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder