En liten uppdatering har anlänt till servern som innehåller nya prime funktioner och misc funktioner för alla spelare!

Vi vill även påminna om att servern fyller fyra år den 19 Juli! Detta kommer såklart firas och vi har en hel del överraskningar redo!

Patch Notes

/waypoints visar olika publika waypoints inne på servern. Te.x waypoint till Norenias köpcentrum & Norenia nether.

AFK Partiklar för prime: Genom att stå afk i fem minuter, kan du nu få partiklar som snurrar runt ditt huvud. Välj partikel i prime-menyn.

En ny challanger nametag: Hittas i wandering traders. 

1.19.1 support för bedrockspelare

1.19 på primes byggserver

Nytt sätt för att få tnt tillgång: 8 dagars playtime och vara ostraffad senaste 3 månaderna- samt varit aktiv senaste månaden.

Annat

1.18.x support försvinner snart

Agonia SMP har sedan 1.19 uppdateringen haft support för den äldre versionen 1.18.2 att fortsatt kunna ansluta till servern. 
Tanken med 1.18.x supporten, var att den endast skulle vara tillgänglig i två veckor. Vi valde att förlänga tiden, eftersom flera mods inte var uppdaterade.

Den 1:a Augusti, kommer vi ta bort 1.18.x support. Därför är det viktigt att du nu, om du fortfarande spelar på 1.18.x, börjar seöver en övergång till 1.19. Alla mods bör vara uppdaterade vid den här tiden.

1.19.1 - reportsystemets påverkan på Agonia SMP

1.19.1 inför ett system som tillåter Mojang att moderera minecraft konton globalt över minecraft multiplayer. Agonia SMP supportar inte någon typ av kränkningar, däremot anser vi att Agonia har ett fungerande moderationssätt idag. Därav har vi beslutat att gömma chatmeddelanden som uppstår på vår servern, så inte Mojang kan moderera anmälningar från Agonia SMP. Om detta däremot blir ett krav enligt deras EULA, kommer vi behöva seöver detta beslut.